Informatie Nieuws

Pokemon Go makkelijker thuis spelen tijdens de coronacrisis

Het is voor spelers makkelijker geworden om vanuit huis het bekende Pokemon Go spel te spelen. De ontwikkelaar achter het spel, Tiantic, heeft namelijk bekend gemaakt dat het makkelijker wordt om het spel thuis te spelen. Normaal gesproken moet je de straat op gaan en op zoek naar Pokemons, maar dat is even wat anders geworden.

Je kunt nu voor een munt 30 voorwerpen komen, waardoor de Pokemons naar jou toekomen. Je kunt dus een uur spelen, zonder dat je de straat op hoeft. Als je toch de straat op gaat, hoef je minder ver te lopen om eieren uit te broeden. Normaal gesproken moet je hier wel een kilometer of 10 voor lopen. Deze tijd is nu gehalveerd.

Daarnaast geeft de ontwikkelaar aan dat er meer functies gaan komen voor de inviduele speler. Wordt vervolgd dus!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *