Uitleg

Sneller PokéStops en Gyms vinden voor Pokémon Go

Veel spelers van het spel Pokémon Go zijn op zoek naar Pokéstops en gyms. Hier kunnen voorwerpen worden verzameld en in de gym kan gevochten worden. Wil je weten waar deze locaties allemaal zijn? Daar is een gemakkelijke manier voor! Je kunt namelijk een beroep doen op de live web-kaart van Ingress. Dat is een andere game dat door Niantic (ook ontwikkelaar van Pokémon Go) is ontwikkeld. Het helpt je bij het zoeken naar Pokéstops en Gyms.

Snel en gemakkelijk Pokestops en Gyms vinden

Ingress is een spel waarin je op zoek gaat om verbindingen te bouwen. Dit worden portals genoemd. Deze portals kunnen nu dus ook worden gebruikt als Gyms en Pokésopts. Hier kan de kaart vinden waarop je handige locaties uit het spel kunt opzoeken. Dit zijn alle belangrijke locaties waar mogelijk een Pokéstop of een Gym is opgenomen. Het enige wat je nodig hebt is een Google-account, je krijgt dan de volledige toegang tot alle informatie.

Wanneer je de kaart hebt geopend, zal je diverse gekleurde markeringen zien. Deze geven de Portals weer. Op die plekken bestaat dus de kans dat je een Pokestop of een Gym kunt vinden. Minpuntje is de snelheid van de website. Het duurt nogal een tijdje voordat alles is geladen, dus geduld is een schone zaak!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *