Informatie Uitleg

Pokemon Go cheats en hacks, hoe zit dat ook alweer?

Pokémon Go… Wie heeft er ondertussen niet van gehoord? Je kunt niet meer rustig over straat gaan of je komt wel mensen tegen die het spel aan het spelen zijn. Maar niet iedereen heeft het ervoor over om naar buiten te gaan. Het spel kost natuurlijk ook wel flink wat tijd en soms moet je best een eind lopen om weer een item uit het spel tegen te komen. Maar daar hebben slimme spelers een oplossing voor gevonden. Je kunt namelijk je GPS-locatie hacken / cheaten!

Hoe GPS hacken in Pokémon Go?

Via enkele stappen kun je je GPS hacken. We hebben dit hieronder uitgelegd:

  • Smartphone jailbreaken

Allereerst moet je je smartphone jailbreaken. Hiermee zorg je er voor dat je de basisinstellingen van je smartphone (zowel Android als iOS) kunt aanpassen. In Android vaktaal heet dit ‘rooten’. Dit hoef je niet specifiek voor dit spel te doen. Er zijn gebruikers die graag alle vrijheid over hun telefoon willen hebben en kiezen ervoor om hun telefoon te jailbreken. Wanneer je iets niet goed dit, bestaat wel de kans dat je smartphone beschadigd en waardoor deze onbruikbaar wordt. Oppassen dus!

  • Jailbreak onzichtbaar maken

Vervolgens is het zaak om de jailbreak onzichtbaar te maken. De makers van het spel weten van deze hack. Wanneer je Pokémon Go door heeft dat je smartphone aan een jailbreak is ondergaan, dan zal het spel niet werken. Je kunt een app downloaden om ervoor te zorgen dat dit verborgen wordt:

iOS: ‘Hide my Root’
Android: ‘tsProtecter’

  • GPS omzeilen

Vervolgens wordt het zaak om je GPS te ‘omzeilen’. Je kunt een app als ‘Locationfaker’ downloaden waarmee je zelf een GPS-locatie kunt kiezen. Je omzeilt hier als het ware je eigen locatie.

  • Spelen maar!

Vervolgens kun je het spel gaan spelen. Pokémon Go zal denken dat je op de valse locatie bent, waardoor je dus meer mogelijkheden hebt gekregen om te groeien in het spel. Je kunt telkens je locatie weer aanpassen.

Gevaren Pokémon GO GPS cheat / hack

We willen je er wel op wijzen dat je telefoon onbruikbaar kan worden of dat je door Pokémon Go (tijdelijk) kunt worden geband als ze ontdekken dat je gebruikt maakt van de GPS cheat. Cheaten doe je dus geheel op eigen risico!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *