Informatie Nieuws

Is Pokémon Go een CIA-complot?

De Russen hebben zich gestort op de effecten van de populaire game Pokémon Go. Volgens de waakhond voor consumentenrechten is het spel niet alleen een CIA-complot, maar ook nog eens satanistisch en bedreigt het de nationale veiligheid van het land. Daarom zijn er psychologen ingeschakeld om de effecten van het spel te onderzoeken. De Russen zien het spel als een middel om in de gaten gehouden te worden.

Het persagentschap Interfax liet weten dat er veel inwoners van Moskou de stad kriskras doorkuisen op zoek naar Pokémon. Er zouden zelf belletjes naar de politie zijn gedaan door bezorgde mensen die vreemden bij hen op de stoep hebben staan. De waakhond voor consumentenrechten in Rusland wil graag van de ingeschakelde psychologen een advies krijgen.

Wat denken jullie? Is Pokémon Go een onschuldig spelletje of schuilt er echt iets anders achter?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *