Tips

Batterij besparen tijdens het spelen?

Het zal je vast wel zijn opgevallen, en misschien stoor je je er wel aan. De app vreet je batterij binnen een mum van tijd leeg. Maar er is een oplossing. Door middel van een truc kan je flink wat batterij besparen! Wat moet je daarvoor doen? Maps downloaden!

Veel mensen klaagden over het feit dat de batterij van smartphones ontzettend snel leeg ging door het spel. Op Reddit hebben ze daar een oplossing voor gevonden. Je hoeft nu niet meer telkens je telefoon op te laden om Pokémon Go te kunnen blijven spelen.

Pokémon Go batterij snel leeg oplossing

Door het downloaden van maps op Google Maps hoeft de kaart niet continu ververst te worden, wat veel minder batterij zal kosten.  Als je bijvoorbeeld het stukje kaart van de stad waarin je woont download, hoeft de app niet constant te verversen, maar blijft de app wel gewoon functioneren.

Hoe maps downloaden in Google Maps?

Ga naar settings en kiezen voor ‘offline maps’, klik op het + teken en kies welk gebied je graag offline wilt gebruiken.

Het is nog even afwachten of de truc ook voor IOS werkt, dit is wel het geval voor Android en zorgt dat je flink wat batterij bespaart als je Pokémon Go speelt.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *