Nieuws

Komst Pokemon Go plus voorlopig uitgesteld

De Pokémon GO Plus de in juli zou uitkomen is uitgesteld tot september. De Pokémon GO Plus is een armband om het Pokémon GO te spelen nog gemakkelijker te maken. De armband tril zodra er een Pokémon in de buurt van je is. Maar ook laat het je zelfs de Pokémon vangen zonder je smartphone uit je broekzak te halen.

Pokémon GO Plus bestellen

Indien je de Pokémon GO Plus al besteld hebt, heb je vanaf nu de mogelijkheid om je reservering te annuleren, of om te wachten todat je Pokémon GO Plus verzonden word. De Nederlandse webwinkels de armband verkopen, hebben inmiddels de levertijd op onbekend gezet om zo geen valse hoop te creeeren. Dat is Pokémon GO Plus gewild is, is al langer bekend. Vooral omdat je op dit moment Pokémon GO alleen kunt spelen met je smartphone. Nog een bijkomend voordeel van de armband is dat je batterij van je telefoon minder snel leegloopt omdat je het scherm ervan niet steeds aan hoeft te hebben staan. Ook hoef je bijvoorbeeld geen Poké Balls meer te gooien naar Pokémon die je al in je Pokédex hebt zitten.

De reden dat de armband is uitgesteld is nog niet duidelijk. Misschien moeten ze eerst nog de functie goed werkend maken in de app zelf voordat de armband verkocht kan worden of Nintendo wil gelijk een grote voorraad hebben zodat ze iedereen kunnen voorzien. Zodra de armband verkrijgbaar is, zie je het natuurlijk gelijk op onze website.

Ben jij net zo benieuwd als ons naar de Pokémon GO Plus?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *