Uitleg

Pokemon spelen op je Windows Phone?

Ondanks dat veel mensen het spel Pokémon Go spelen, is het spel nog niet beschikbaar voor Windows Phones. Inmiddels zijn er al veel verzoeken ingediend bij Windows om het spel beschikbaar te krijgen, er is zelfs een online petitie gestart om de komst van het spel naar Windows 10 en Windows 10 Mobile beschikbaar te maken. De petitie doet een rechtstreeks beroep op de ontwikkelaars Niantic en Nintendo. De petitie is ondertussen al bijna 90.000 keer ondertekend.

Pokémon Go Windows phone: mogelijkheden worden bekeken

Ook Microsoft zelf wil het spel zo snel mogelijk beschikbaar hebben voor Windows Phone. In Microsofts Feedback Hub vroeg een Windows Phone-gebruiker om Pokémon Go op Windows 10 Mobile te laten verschijnen. De vragensteller kreeg een antwoord dat hij niet had verwacht.

Uit het antwoord blijkt dat Microsoft veel aanvragen heeft gekregen om het spel ook beschikbaar te maken voor Windows Phones. Het team achter de store gaat bekijken wat de mogelijkheden zijn en of de verwachting waargemaakt kan worden. Men wordt op de hoogte gehouden van updates.

Pokémon Go beschikbaar voor Windows phones?

Het is nog niet bekend wat de mogelijkheden zijn hoe Pokémon Go voor Windows Phones zou kunnen worden uitgebracht. Het verleden wijst er echter wel op dat er twee manieren zijn. Microsoft zou Niantic kunnen betalen om het spel ook beschikbaar te maken voor hun besturingssysteem of Microsoft gaat zelf meehelpen aan de ontwikkeling.

Microsoft onderzoekt dus de mogelijkheden en laat daarmee gebruikers niet zitten. Er zal zeker werk gemaakt worden van een release van Pokémon Go op Windows Phones, het is alleen de vraag wanneer dit zal gebeuren.

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen van Pokémon Go op Windows Phones!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *